zola1
Datum registracije: 01-08-2011
Poslednja aktivnost pre 34 dana 22 sata 59 minuta 59 sekundi

O meni:

Korisnik: zola1 Prodavac
0:pozitivne      0:pozitivne
Kupac
0:pozitivne      0:pozitivne

Poslovi korisnika zola1

Napraviću tešku odluku umesto Vas!
Zdravo, ja sam Danko Radić. Ako imate tešku odluku ili Vam treba nezavisno mišljenje: Ja sam čovek za Vas! Napraviću izbor koji je za Vas težak, samo mi dajte činjenice od stvari oko kojih se dvoumite. Na primer izbor logoa za sajt, boje, koji auto da kupim, koje ime dati detetu...itd. Mogućnosti su neograničene. Javite se!
Uklanjanje red eye-a sa 10 slika
Ukloniću red eye koji Vam smeta sa vaših omiljenih slika. Cena je za 10 slika.
Prevod srpsko-engleski i englesko-srpski
Student IV godine Filoloskog fakulteta radi stručni prevod teksta sa engleskog na srpski ili obratno, po ceni od 500 din za 3 strane A4 teksta. Brzo i profesionalno.
Prevodilac za ruski i ukrajinski jezik
Prevodim sve vrste teksta u sledecim smerovima: Rusko-srpski Ukrajinsko-srpski Srpsko-ruski Srpsko-ukrajinski. Cena je 500 din za jednu stranicu A4 format.
Časovi matematike osnovcima
Dajem časove matematike osnovcima. Priprema za prijemni ispit. Dugogodišnje iskustvo.Cena dvočasa (90min) 1000din. Beograd
Časovi engleskog jezika
Profesor engleskog jezika daje časove svim uzrastima, od početnog do naprednog nivoa, pojedinačni rad ili u manjoj grupi, po dogovoru.Po Vašoj želji rad se može odvijati po Cambridge ili Oxford literaturi koju obezbeđujemCena 1000din (2x45min) u zavisnosti od nivoa za koji ste zainteresovani.Pripreme za kontrolne, pismene, kolokvijume.
Časovi bas gitare
Naucite da svirate bas gitaru ili usavrsite svoje znanje. Osnovne tehnike, stilovi, notacija.. Casovi se prilagodjavaju potrebama i nivou ucenika. Akademski muzicar sa velikim medjunarodnim iskustvom. Cena za jedan cas u trajanju od sat vremena je 1000 din. Dusan
Grčki jezik - ONLINE časovi grčkog jezika
Časovi grčkog jezika putem skajpa za sve one koji žele da uče u svom domu. Višegodišnje iskustvo. Cena časa putem skype-a je 500 din za dvočas od 90 minuta.
Buđenje za 500 dinara
Budim Vas putem telefona nedelju dana u određeno vreme za 500 dinara.